Ce cărți vreau să cumpăr de la editura Art | Mai vreau cărți #1

pizap.com15024014904961Bună, bună, dragi cititori! Știu că am alte lucruri de postat zilele astea, dar m-a lovit dorința puternică de a scrie un fel de To Be Bought, adică unele cărți pe care aș vrea să le postez. Fără alte introduceri despre această viitoare serie de postări, să trecem la treabă!


La prima postare vreau să abordez editura mea favorită, de fapt grupul editorial favorit, și anume Art. Am citit destul de multe cărți de la această editură până acum, dar și dețin un număr destul de mare de cărți de la acest grup editorial.

Ordinea în care vă spun cărțile este pur întâmplătoare, în funcție de memoria mea. 🙂


1. „Un bărbat pe nume Ove”, de Fredrik Backman

un-barbat-pe-nume-ove-cover_bigÎmi doresc foarte mult această carte deoarece mi-a recomandat-o diriginta mea și pentru că mama mi-a promis-o. Așa că, mama, când vrei să îmi faci cadou o carte, ia-mi o dată cartea asta! :))

2. „Și soarele e o stea”, de Nicola Yoon

si-soarele-e-o-stea-cover_bigAm citit anul trecut, în noiembrie, Absolut tot, de aceeași autoare, carte young adult care îmi place și acum foarte mult. Așa că, de ce să nu mai citesc ceva scris de această autoare? Mai ales că iubesc cum arată coperta. 🙂

3. Seria „Miss Peregrine” și „Poveștile deosebiților”, de Ransom Riggs

miss peregrine 8

povestile-deosebitilor-cover_bigDupă cum (sper că) știți, am citit trilogia la începutul acestui an și mi-a plăcut extreeem de mult. Dar păcat că nu am citit exemplarele mele (pe care nu le am 😦 ), ci unele împrumutate.

Cât despre stand alone, vreau să-l citesc deoarece are o oarecare legătură cu seria precizată anterior. Mai ales că, fiind scrisă de același autor, îmi va plăcea super mult.

4. „Gașca pofticioșilor”, de David Arnold

downloadAm auzit doar lucruri bune despre acestă carte și sper să nu mă dezamăgească. Și, ca să fiu sincer, vreau cartea doar pentru copertă. Da, atât de mult îmi place.

5. „ Catherine cea îndărădnică”, de Karen Cushman

catherine-cea-indaratnica-paperback-cover_modalAm văzut că este o carte paperback, foarte scurtă și mi-am zis că am nevoie de ea pentru zilele în care mi-e lene de cărți groase. Mai ales că am observat că este structurată într-un mod foarte frumos.

6. „Eleanor & Park”, de Rainbow Rowell

eleanor-park-cover_bigÎncă un young adult despre care am auzit doar lucruri grozave. Am de la aceeași autoare Fangirl, dar totuși nu am citit-o. Spre să o citesc în vacanța aceasta pentru că vreau să citesc toate cărțile groase din biblioteca mea. În timpul școlii nu pot căra cărți atât de groase la mine în ghiozdan și nici nu mă pot concentra atât de mult la cărțile groase.

7. „Dosarul Popcorn”, de Ana Rotea

dosarul-popcorn-cover_bigCa să inculd totuși și ceva de la Arthur, am ales primul volum din singura serie pe care aș vrea să o mai citesc de la această editură. Abia aștept să citesc această carte cât mai curând, recenzând-o mai apoi.

8. „Persepolis”, volumul 2, de Marjane Satrapi

persepolis-vol-2-cover_bigAm citit în timpul școlii primul volum și mi-a plăcut, așa că vreau să citesc și continuarea. Până acum este singurul roman grafic pe care vreau să îl citesc, exceptând Sosirea. Poate pe viitor voi scrie și despre romanele grafice pe care le-am citit, fiind în total cinci cărți.


Asta este și pentru azi, am încercat să fac ceva mai diferit față de ceea ce fac de obicei. Sper că v-a plăcut și aștept să îmi spuneți în comentarii ce vreți voi să cumpărați de la editura Art. Până atunci, bye!

Semnatura

Un gând despre „Ce cărți vreau să cumpăr de la editura Art | Mai vreau cărți #1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s