Ce am citit în luna iulie | Wrap up Iulie

pizap.com15024314596521Hello, hello! După ce am citit numai trei cărți luna trecută, mi-am promis că luna asta voi citi mai mult, ajungând să citesc șapte cărți. Primele trei cărți pe care le voi prezenta sunt unele pe care le-am citit în cadrul unui maraton 7/7 (aveți link către postare aici), iar restul le-am citit din propria inițiativă. Nu am să las foarte multe detalii despre primele trei cărți, deoarece puteți citi articolul despre maraton. Totuși hai să vedeți ce am citit!


⇒Surâsuri aldine, de Andrei Cioată→3/530311656._UY960_SS960_

 

Am început luna aceasta cu o carte de poezie, ce mi-a plăcut destul de mult. Aveți link către recenzie aici.

⇒Kinderland, de Liliana Corobca→2/5

916965 (1)

Am continuat maratonul cu o carte de proză scurtă, aș putea spune, care, surprinzător, nu mi-a plăcut. În ciuda numărului mic de pagini, eu am citit-o destul de greu. Mai multe vedeți în postarea cu maratonul.

⇒Hipster Hitler, de James Carr și Archana Kumar→ 4/5

hipster-hitler-cover_big

Ultima carte citită în maraton a fost aceasta, un roman grafic, foarte amuzant. Repet, aceasta este ultima carte despre care vorbesc în postarea cu maratonul.

⇒Simon și planul Homo Sapiens, de Becky Albertalli→5/5

300x300

Aceasta este una dintre cărțile mele preferate, după cum bine știți. Nu spun detalii aici, deoarece aveți recenzia aici. CITIȚI CARTEA ASTA!!!

⇒To be or not Toby, de Sebastian Crăciun și Sorin Poclitaru→2/5

editura-To-be-or-not-TOBY-290x187

După ce a citit wrap up-ul precedent, autorul (Sebi) a vrut să îmi trimită și celelalte trei cărți ale lui, în speranța că nu mă vor dezamăgi. Luna aceasta am citit cartea de proză (care conținea și poezii). Cartea este pentru copii și înfățișează o parte din viața unei țestoase, pe nume Toby.

⇒Noaptea de foc, de Eric-Emmanuel Schmitt→3/5

eric_emmanuel_schmitt-noaptea_de_foc_2.jpg

Această autobiografie nu a fost chiar pe placul meu; mi s-a părut filosofică, însă nu pot spune că povestea nu mi-a plăcut. Mai multe detalii aveți aici.

⇒Înainte de luni, de Dragoș Nichita→3/5

(Nu am găsit imagine cu cartea, îmi pare rău. Dar aveți la recenzie una făcută de mine!)

Zilele astea urmează recenzia cărții, așa că fiți pe fază! Ca să vă spun ceva pe moment, ideea cărții este frumoasă și intrigantă, dar NU citiți cartea dacă vă deranjează foarte tare greșelile de tipar, pentru că sunt foarte multe.


Am încercat să nu lungesc mult postarea, fiind un wrap up cu multe recenzii apărute. M-am gândit ca de acum să îmi pun target pentru ce voi citi luna ce urmează. Așa că în august vreau să citesc 10 cărți și, în total, 2000 de cuvinte. (Am citit deja o carte de 688 de pagini 🙂 )

Bye!

Semnatura

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s