Am prea multe cărți | Book haul de vară

pizap.com15048195221971Bine v-am regăsit, oameni frumoși! Ieri mi-am luat laptop-ul de la reparat și m-am gândit că ar fi interesant să postez ceva. Pentru că nu v-am spus ce cărți mi-am luat vara aceasta, m-am gândit că acum este un moment potrivit să vă scriu titlurile cărților pe care le-am acumulat de-a lungul anotimpului care tocmai s-a terminat.

În total am ajuns la numărul de 23 de cărți. Ordinea în care vi le voi prezenta nu este cronoligă, ci în ordinea în care sunt așezate în bibliotecă, pentru că nu știu când le-am primit sau cumpărat. Să începem!


1. Hipster Hitler, de James Carr și Archana Kumar

hipster-hitler-cover_bigAcesta este un roman grafic pe care l-am și citit în cadrul unui maraton de citit. Dacă vreți să citiți ceva leger de-a lungul unei singure zile, puteți lectura această carte.

2. Mica enciclopedie Hygge. Rețeta daneză a fericirii, de Meik Wiking

hygge_2d

Chiar aseară am terminat de citit această carte și pot spune că a fost foarte frumoasă.  Iarăși o carte lejeră, ce se poate citi pe parcursul unei zile. Autorul ne spune detaliat ce ne trebuie ca să fim fericiți, precum danezii.

 

3. Trei într-o barcă, de Jerome K. Jerome

res_2ef509468fec8cca68bd89c1699ee32a_450x450_pullAm cumpărat cartea aceasta la recomandarea dirigintei mele și a verișoarei mele. Nu am citit-o încă, dar sper să o fac cât mai curând, fiind o carte ce aparține genului clasic. Totuși aceasta are mult umor și sper că se va lectura foarte repede.

4. Înainte de luni, de Dragoș Nichita

(Nu am găsit imagine, îmi pare rău)

Am primit cartea de la Adelina de pe canalul Bibliomaniac, spre recenie (pe care o găsiți aici).

5. Numărătorul de pași, de Sebastian Crăciun

(Nu am găsit imagine, îmi pare rău)

După cum am spus și în wrap up-ul lunii iunie, am cumpărat carte de la autor în scop caritabil. Mi-a plăcut această carte, dar dacă vreți să aflați mai multe despre carte mergeți și citiți postarea cu lecturile lunii iunie.

6. Cu cartea pe carte călcând, de Sebastian Crăciun

(Nu am găsit imagine, îmi pare rău)

7. Freamăt de speranță, de Sebastian Crăciun

(Nu am găsit imagine, îmi pare rău)

8. To be or not Toby, de Sebastian Crăciun și Sorin Poclitaru

editura-To-be-or-not-TOBY-290x187Am primit de la autor aceste trei cărți după ce a citit acel wrap up de care vă spuneam mai devreme, în speranța că nu mă vor dezamăgi.

9. Toate sfârșiturile sunt la fel, de Andrei Cioată

lansare-carte-cioata1

10. Surâsuri aldine, de Andrei Cioată

30311656._UY960_SS960_Aceste două cărți le-am câștigat la un concurs organizat de către autor. Până voi citi romanul prezent, aveți recenzia cărții de poezie aici.

11. Noaptea de foc, de Eric-Emmanuel Schmitt

eric_emmanuel_schmitt-noaptea_de_foc_2Mama mi-a cumpărat această carte dintr-o librărie, pentru că voiam neapărat ceva scris de Schmitt. Însă mai bine îmi luam alt titlu semnat de el, pentru că nu mi-a plăcut atât de mult. Mai multe detalii aveți aici.

12. Orașe de hârtie, de John Green

855515Am făcut schimb cu Vanya, de pe blogul We fall in love with books, eu oferindu-i Toate acele locuri minunate, de Jennifer Niven.

 13. Criptograful, de Mai Jia

2826Am cumpărat cartea la recomandarea verișoarei mele, fără să știu despre ce este vorba în ea, dar după ce am citit sinopsisul, mi-am dat seama că va fi o carte foarte interesantă.

14. Caraval, de Stephanie Garber

stephanie-garber-caravalAm cumpărat acest roman doar pentru că era foarte popular prin mai-iunie, dar nu l-am citit. De fapt, am citit cam până pe la pagina 60, dar nu am înțele absolut nimic din ea și am lăsat-o. Voi reveni curând la ea, sper.

15. Femeia la treizeci de ani, de Honoré De Balzác

femeia-la-30-de-ani_1_fullsizeAm cumpărat cartea aceasta deoarece am citit această recenzie, ce m-a făcut să vreau să citesc ceva de acest autor. Am văzut cartea aceasta la reducere și am cumpărat-o, ca mai apoi să îmi dau seama că sunt cam mic pentru cartea asta.

16. Kinderland, de Liliana Corobca

916965 (1)Am citit și această carte împreună cu Hipster Hitler, în cadrul maratonului 7/7. Aveți link mai sus.

17. Viitorul nostru, de Jay Asher și Carolyn Mackler

675480Am primit de la imprintul editorial Corint acest roman (împreună cu următorul) spre recenzie, aceasta apărând pe blog peste două zile.

18. 50 de zile înainte de sinucidere, de Stace Kramer

50_de_zile_inainte_de_sinucidere_01Am scris deja recenzia acestei cărți în august, când am și terminat-o. Aveți link aici, în cazul în care vreți să aflați despre această carte.

19. Trei coroane întunecate, de Kendare Blake

trei_coroane_intunecate_01_Am citit anul trecut Anna în veșmânt de sânge, de aceeași autoare și mi-a plăcut foarte mult așa că am zis că nu strică să mai citesc încă ceva de această autoare. Chiar dacă am cumpărat în iunie, încă nu am citit-o, spre rușinea mea.

20. Catherine cea îndărădnică, de Karen Cushman

catherine-cea-indaratnica-paperback-cover_modalAm profitat acum o săptămână de oferta 2+1 gratis de pe Elefant, cumpărându-mi această carte, următoarea și cea de-a doua carte prezentată aici și anume Mica enciclopedie Hygge. Rețeta daneză a fericirii.

21. Jurnalul secret al lui Adrian Mole, de Sue Townsend

1658083-0Nu am nimic de adăugat, decât faptul că este o carte pe care de-abia aștept să o citesc.

22. Balul fetelor moarte, de Rachel Caine

balul_fetelor_moarte_corintAcum citesc această carte și pot spune că este grozavă.

23. Aleea întunericului, de Rachel Caine

368852Abia aștept să ajung și la această carte. Apropo, profitați de prețurile mici ale edițiilor de buzunar, care sunt împărțite în două și cumpărați-le imediat.


Acestea sunt cele 23 de cărți pe care le-am acumulat de-a lungul celor trei luni pline de timp pentru citit (de care abia am profitat). Ne vedem data viitoare cu o recenzie! Bye

3 gânduri despre „Am prea multe cărți | Book haul de vară

  1. Foarte multe cărți, spor la citit. Balzac e greu (oarecum) și cere răbdare. Judecând după multe dintre celelalte titluri alese, presupun că nici nu ai foarte mare experiență cu cărțile mai grele. Nu o spun cu răutate, sa nu interpretezi așa. E foarte bine că citești. Succes! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s