Ce am mai citit | Wrap up Octombrie

Instagram Post - UntitledBună, bună! Am revenit după extrem de mult timp, deoarece mi-a fost greu să mă reacomodez cu programul impus de școală. Sper măcar că începând de acum voi posta cel puțin de două ori pe săptămână: o dată în zilele de școală și o dată în weekend. Chiar dacă voi avea și perioade mai aglomerate, promit să nu mai fac pauze cum a fost aceasta.

Dar hai mai bine să vă spun ce am citit în luna septembrie. Nu am citit mult, dar a fost o lună în care aproape toate cărțile lecturate au fost bune.


1. Un bărbat pe nume Ove, de Fredrick Backman

un-barbat-pe-nume-ove-cover_big

Cartea a fost începută în luna septembrie, dar nu am reușit să o și finalizez tot atunci, așa că m-am lungit până în octombrie. Romanul acesta m-a făcut să trec prin toate stările sufletești posibile. Nu mai zic de final. Nu vă dau spoiler, stți liniștiți. Dar citiți cartea asta pentru că, după cum spune și editura este musai să o faceți!

2. The Twits, de Roald Dahl

518UuHZTCTL._SY344_BO1,204,203,200_

Aceasta a fost prima carte scrisă în proză pe care am citit-o în limba engleză și declar că este foarte, foarte ușor de înțeles. Am vrut să încep cu ceva pentru copii deoarece vocabularul nu este cine știe ce. A fost o carte drăguță care m-a făcut să râd. Cu siguranță o recomand.

3. Toate sfâriturile sunt la fel, de Andrei Cioată

lansare-carte-cioata1Aceasta este cartea care m-a dezamăgit luna aceasta. Primele 50 de pagini mi-au plăcut extrem de mult, motiv pentru care i-am oferit cărții doar două stele. Aș recomanda cartea asta persoanelor care le place genul poetic de cărți.

4. Regina Roșie, de Victoria Aveyard

victoria-aveyard---regina-rosie---c1Da, iubesc cartea asta. Cei de la editura Nemira au fost drăguți și mi-au trimis această carte, așa că va urma o recenzie duminică. Veți afla mai multe atunci.

5. Pisica pierdută, de Caroline Paul

pisica-pierduta

Și ultima carte, dar nu cea din urmă, mi-a plăcut extrem de mult. Fiind o carte pentru copii, am reușit să o citesc într-o zi. I-am dat 5 stele și o recomand oricui, la orice vârstă pentru că este o carte cu pisici… Și cui nu îi plac pisicile?!


Aceasta a fost postarea de revedere. Sper că v-a plăcut! Bye!

Untitled

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s