Îmi umplu biblioteca și rămân fără spațiu | Haul cărți și muzică octombrie & noiembrie

InstagfdramPost-Untitled(1)Hello, hello! Vă anunț de pe acum că în luna noiembrie abia dacă am citit, așa că voi include lecturile acestei luni în wrap-up lunilor noiembrie și decembrie. Revenind la postarea de azi, voi împărți conținutul articolului în patru: cărțile cumpărate în luna octombrie, luna noiembrie (exceptând Black Friday), luna noiembrie (cu cărțile cumpărate de Black Friday) și muzică.


1. Octombrie

1. Cu toții suntem făcuți din molecule, de Susin Nielsen

19429740_1746537942024784_376314973677670456_n-e1500992137875Am cumpărat acest roman (pe care l-am și citit deja) pentru că era vreo 18 lei și mi-o doream foarte mult. După ce am citit-o, mi-am dat seama că a meritat să o iau, pentru că a fost genială, cu personaje ce duc o viață cotidiană normală (Dacă citiți sinopsisul, veți vedea că Ashley nu crede că viața ei e normală)

2. Zile & nopți de vară, ediție coordonată de Stephanie Perkins

1167186Toți știm vâlva care era pe internet când apăruse cartea. De asta am și luat-o: pentru că se spunea că este un must-read, dar și pentru că Irina Stoica a tradus-o. Nu am citit-o încă, dar nici nu o voi citi în viitorul apropiat, deoarece acum e frig de înghețăm, iar în carte personajele perg la plajă.

2. Noiembrie

1. Ținutul țânțarilor, de David Arnold

1194362La școală au venit ofertele de la Art și am reușit să iau cartea asta la doar 16 lei. Mai ales că Andi a citit-o și a spus că e genială. Apropo, romanul acesta face parte din 12 Books of Christmas, așa că o voi citi cât de curând posibil.

2. The Old Man of the Moon, de Shen Fu

24874327Voi citi și cărticica asta în decembrie și sper să fie o lectură ușor de înțeles și interesantă pentru că e un clasic. Mă rog, e în engleză, deci mă va pune puțin în dificultate, dar nu va fi o problemă.

3. The Great Fire of London, de Samuel Pepys

WP_20150902_001Tot o carte în engleză, la doar cinci lei, ca și precedenta. Nu știu nimic despre carte, dar mi s-a părut interesant titlul, așa că am luat-o.

3. Black Friday

1. Vegetariana, de Han Kang

res_4ecbe63098305806c862d900d6f2efa4_450x450_k5s6Iarăși o carte din provocarea lunii decembrie. Este o carte scurtă cu un subiect interesant, care sper să îmi placă.

2. Eleanor & Park, de Rainbow Rowell

eleanor-park-cover_bigUltima carte pe care am cumpărat-o în aceste două luni a fost aceasta, pe care am găsit-o la 17 lei pe cărturești.ro. Nu am citit-o, dar o voi citi luna asta.

4. Muzică

Mi-am cumpărat trei albume de-ale lui Lady Gaga, anume ArtpopThe Fame și The Fame Monster. Le-am ascultat deja de o grămadă de ori și îmi plac la nebunie. Mai am nevoie de Born this Way și Cheek to Cheek și le am pe toate ale artistei. Sper să fac cât de curând rost de ele, ca să îmi ating țelul actual, ca apoi să cumpăr albumele altor artiști.

Artpop_coverLady_Gaga_–_The_Fame_album_coverThe_Fame_Monster


Cam asta mi-am cumpărat în lunile octombrie și noiembrie. Sper să îmi placă toate cărțile, căci pe albume le iubesc. Asta a fost și pe azi. Bye!

4 gânduri despre „Îmi umplu biblioteca și rămân fără spațiu | Haul cărți și muzică octombrie & noiembrie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s