Alegeri, alegeri | This or That Book Tag

InstagramPost-Untitled(1)Bună! Sunt eu din nou, dar de data aceasta cu un tag, la recomandarea lui Andrei. El mi-a arătat un tag interesant pe blogul lui Tigruț și m-am gândit că este un moment oportun pentru a mă cunoaște mai bine. Sper să vă placă.


1. Preferi cititul în pat sau în alt loc?

Prefer cititul în pat deoarece mă simt cel mai confortabil acolo. Iar eu când citesc vreau să mă simt bine, de la atmosferă până la calitatea scrierii.

2. Gustări dulci sau sărate?

Dulci. Nu sunt puține momentele când fac pauze pentru a manca ceva dulce atunci când citesc pe o perioadă mai îndelungată.

3. Trilogii sau serii care sunt alcătuite din mai multe?

Cred că singura trilogie pe care am citit-o a fost Cronicile familiei Kane, de Rick Riordan. Iar seriile care sunt formate din mai multe volume au o actiune mai amplă, mai multe personaje și personal îmi plac. Mai ales că am citit multe serii manga, care au mult mai mult de trei volume și mi-au plăcut mult.

4. Narațiunea la persoana I sau a III-a?

Aici chiar nu pot alege. Fiecare tip de narațiune are farmecul ei aparte ce se aplică povestirii, făcând-o pe aceasta unică.

5. Cititul în cursul zilei sau al nopții?

Prefer să citesc în timpul zilei pentru că îmi place mai mult lumina naturală, iar de multe ori în timpul nopții mă uit la anime.

6. Librărie sau bibliotecă?

Pâna să încep liceul mergeam la bibliotecă sau o puneam pe mama să meargă. Dar acum nu mai am timp în 2 săptamani să citesc o carte sau dacă nu o termin să o prelungesc de maxim 2 ori. Așa că cel mai des, îmi cumpăr cărțile sau le împrumut de la persoane care sunt dispuse să mi le lase mai mult timp.

7. Cărți care îți provoacă râsul sau care te fac să plângi?

Cărți care pe parcurs să te treacă prin tot spectrul emoțiilor. Nu pot alege doar una; prefer un roman mai complex.

8. Copertă albă sau neagră?

Neagră. Sunt mai estetice în bibliotecă. Plus că îmi place și culoarea.

9. Roman psihologic sau de acțiune?

Sunt un om al faptelor, nu al vorbelor. Așa că acțiunea îmi este mai mult pe plac, deși nu pot spune că urăsc cărțile ce sunt psihologice.


Iar cu această ultimă întrebare am terminat acest tag. Știu că e cam scurt, dar a fost intrigant să concep răspunsurile. Sper că v-a plăcut și până data viitore, pa!

~ANI~

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s