Recomandări de seriale | De data asta seriale #1

Recomandări de seriale (1)Hello, hello! V-am întrebat acum puțin timp pe Instagram (aici aveți contul meu) dacă ați vrea să vă scriu aici despre niște seriale pe care le-am văzut și mi-au plăcut foarte mult. Foarte mulți ați răspuns cu „da” acelui sondaj, așa că m-am gândit să deschid un fel de serie de postări legate de seriale în care voi recomanda seriale, vă voi spune ce am mai văzut și poate chiar și recenzii (asta ar fi interesant). Pe acestea de azi le voi pune oarecum în ordinea în care mi-au plăcut și vă spun de pe-acum că sper să vă placă.


1. American Horror Story

Ecran_Titre_d'American_Horror_Story

American Horror Story este serialul meu preferat și pot să jur că va rămâne pe locul 1 pentru încă multă vreme. L-am văzut în destul de mult timp, dar asta ca să mă despart cât mai greu de personajele fiecărui sezon. Dacă nu știați, acesta este un serial care are deocamdată șapte sezoane, dar se știe că anul acesta va apărea al optulea și în 2019 al nouălea, care va fi un cross over dintre Murder House și Coven. Sezoanele, în ordine sunt Murder House, Asylum, Coven, Freak Show, Hotel, Roanoke, Cult și au fiecare o altă poveste, cu alte personaje, dar cu aceeași actori. Mie cel mai mult mi-a plăcut Hotel, urmat de Roanoke, exact sezoanele în care a jucat și Lady Gaga. Datorită ei am văzut sezonul al cincilea, după care întreg serialul. Vă recomand cu tot dragul American Horror Story, chiar dacă sunteți mai fricăși din fire, pentru că nu este totul atât de înfricoșător precum pare.

2. Dead of Summer

eb78e08b-2817-44e2-bf3e-92719c6656e4

Pe locul al doilea se află tot un serial horror care urmărește povestea unor adolescenți care vor să fie voluntari la o tabără de vară pentru copii. Totul este bine și frumos, până când fiecare dintre ei vede câte ceva straniu și își dau seama că ceva nu e în regulă cu tabăra. Nu vă spun ce sau cum se termină povestea, dar vă spun că vă ține în suspans fiecare episod și că nu vi se va părea o pierdere de timp. Am uiat să precizez, dar un aspect intrigant e că fiecare episod, pe lângă povestea de zi cu zi din tabără, prezintă și o parte definitorie din copilăria tinerilor din tabără.

3. Scream Queens

scream-queens-poster-pink-1024x885

Chiar acum, când am pus poza, am aflat că Brad Falchuk și Ryan Murphy, creatorii acestui serial și al preferatului meu, au regizat și Glee, așa că am aflat la ce să mă uit după simulări. 🙂

Dacă veți căuta Scream Queens pe internet veți vedea că este încadrat în genul horror, eu nu prea aș zice asta pentru că pentru două scene cu mult sânge pe sezon nu fac un serial de groază. Pe lângă asta, replicile personajelor sunt pline de umor negru. Cele două sezoane au legătură unul cu celălalt, primul fiind mai lung decât al doilea. Mie mi-a plăcut mai mult al doilea pentru că acțiunea se petrecea mai repede (și pentru că un personaj pe care îl uram murise:))). Ambele au temă găsirea unor criminali în serie, dar într-un mod amuzant și roz. Vă las aici o poză ca să înțelegeți cum este Scream Queens:

25105560_2150786305148793_2112555041_n.png

4. Stranger Things

Stranger_Things_logo

Când toată lumea se uită la un serial și Andrei se uită la acela. Cam asta e povestea mea, care se potrivește și cu cărțile. Nu vă voi spune despre ce e vorba în Stranger Things, deoarece cu toții știți despre el, căci îl vedeți peste tot chiar și acum. Mi-a plăcut mult, deși nu pot spune că m-a impresionat atât de tare încât să le depășească pe celelalte trei.

5. The Mist

the-mist

Acesta este ultimul pe care vi-l prezint în postarea de azi, ca să nu mă lungesc mult. Eu am văzut filmul acum aproape un an și mi-a plăcut extrem de mult. Apoi am vrut să citesc și nuvela, dar nu e tradusă și se găsește și cam greu în engleză. Nu după mult timp, aflasem că va apărea și serial, pe care mai apoi l-am devorat cât de repede puteam. Povestea urmărită de zece episoade descrie viața unui oraș ai cărui locuitori sunt nevoiți să stea închiși în clădiri, ca să nu riște să ia contact cu o ceață ce apare total random acolo și omoară oameni. Mi s-a părut foarte bine realizat serialul, ca și filmul.


Acestea au fost serialele de astăzi. Am realizat că v-am spus doar de seriale horror sau creepy, dar data viitoare vă voi zice despre seriale din mai multe domenii, dintre unul este istoric. Bye!

~ANDREI~

6 gânduri despre „Recomandări de seriale | De data asta seriale #1

  1. Sunt o fanăăă mare a serialelor și chiar mă gândesc să fac și postări de genul, hmm!
    Am văzut și eu „American Horror Story”, doar pana la sezonul cu clown-ul (fobie iuu) și am încercat să mă uit la sezonul cu hotelul, dar mi se pare că s-a pierdut mult din esență și că devine tare pueril… 😦
    Stranger things, ayay vreau să termin și eu al doilea sezon, I loooove 007!

    Apreciat de 1 persoană

  2. 🐵In sfarsit recomandări de seriale. Chiar aveam nevoie de seriale. Zilele acestea ma cam plictisesc si trebuie sa vizionez ceva. Pana acum am văzut numai Stranger Things la recomandarea ta, Andrei:)) AHS trebuie sa incep pana la urma.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s