Planuri pentru (ce a mai rămas din) primăvară | TBR Aprilie & Mai

TBR Aprilie & MaiHello, hello! Am vrut să scriu azi ceva ce nu scriu foarte des, cred că am un singur articol de genul acesta. Mă refer la un TBR în care vă spun ce cărți am de gând să citesc în săptămânile  de dinainte de vară. Aș fi făcut acest lucru pentru restului anului școlar, însă va trebui să învăț pentru evaluarea națională, așa că nu voi citi mai nimic de la 1 iunie încolo, până la examen. 😦 Dar hai să vedem ce voi lectura până atunci!


Voi începe prin a vă spune că ce vă voi arăta este orientativ pentru mine, adică nu o să respect neapărat lista. Poate voi primi sau cumpăra o carte pe care voi vrea să o citesc neapărat, așa că este foarte posibil ca wrap up-ul să nu fie la fel cu TBR-ul acesta. Totuși, am ales următoarele cărți:

1. Oamenii fericiți citesc și beau cafea, de Agnes Martin-Lugand

1043544

Am cumpărat această cărțulie de pe Elefant, datorită unei promoții în care primeai una dintre cărți gratis, dacă achiziționezi patru de la editura TREI (evident, cea mai ieftină era aceea, pe care am și citit-o). Toată lumea a auzit de ea, căci autoarea este hiper-cunoscută în România, mai ales că pe orice site de pe care se pot cumpăra romane, ale ei sunt în top. Sincer, habar nu am despre ce este, motiv pentru care mă bucur. Am ales să îi dau o șansă doar pentru că este lăudată și pentru titlu. 🙂

2. Ugly Love, de Coleen Hoover974153

Am cartea de la editură și vreau să o citesc pentru că pare extreeeeeeem de interesantă. Cea care m-a convins că merită să citesc frumusețea asta este Anamaria, o bună prietenă pe care o găsiți pe blogul ei și pe Instagram. Spre marele meu noroc, uit repede plot-urile cărților pe care nu le-am citit, așa că nu vă pot spune ce urmărește această carte. Puteți afla aici totuși despre ce este vorba în Ugly Love.

3. Portretul lui Dorian Gray, de Oscar Wilde

9789734626427-1954980

Tocmai din decembrie vreau să citesc împreună cu Ani cartea aceasta, dar am tot amânat-o. Poate că în perioada următoare îi va veni și ei rândul, cine știe? 🙂 Știu ceva despre romanul acesta, totuși: portretul pictat al lui Dorian Gray îmbătrânește (mă rog, chipul pictat, nu tabloul), pe când chiar Dorian nu. Nu vreau să știu mai multe, ca să nu îmi stric suspansul.

4. Altfel… și totuși Alice, de Lisa Genova

altfel…-si-totusi-alice_1_fullsize

Am cartea asta din martie… anul trecut. Țin minte că face parte din prima mea comandă online. Vreau super mult să o citesc, mai ales că subiectul pe care îl tratează acțiunea este o femeie care are o boală oribilă, numită Alzheimer. Am o rudă care suferă de aceasta și știu cât de groaznic și trist este. Sunt curios despre povestea lui Alice și cum evoluează aceasta.

5. Fata care citea în metrou, de Christine Féret-Fleury

christine-feret-fleury---fata-care-citea-in-metrou_c1

Și cartea aceasta este de la editură și am vrut-o pentru titlu, copertă și pentru faptul că este foarte lăudată. Din nou, știu doar că personajul principal analizează fiecare persoană care citește în metroul cu care merge zilnic. Atât. Sper că îmi va plăcea și că nu va fi o carte care va dezamăgi, deși mă îndoiesc, subiectul principal fiind cărțile.


Asta a fost tot. Am ales să pun doar cinci cărți în listă deoarece știu că nu voi citi, deoarece voi avea teze, meditații, ascultări și teste. Deci nu va fi foarte mult timp liber alocat cititului. Sper că am alescâ cărți pe care poate le-ați citit și îmi veți oferi o părere. Până data viitoare, bye!

~ANDREI~

4 gânduri despre „Planuri pentru (ce a mai rămas din) primăvară | TBR Aprilie & Mai

  1. Am citit „Ugly Love” și chiar mi-a plăcut. Țin minte că am citit-o în câteva ore, cu toate că a doua zi aveam o zi destul de grea. 😂 Sunt curioasă cum ți se va părea ție! 😊

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s