De ce blog? | Un an de blogging

Un an de blogging (1).pngHello, hello! Astăzi este o zi extrem de specială pentru mine, deoarece acum un an de zile mi-am luat inima în dinți și am creeat blogul meu. Chiar dacă pe atunci nu scriam atât de bine, tag-ul pe care l-am publicat mi-e tare drag.

Deși a avut vreo trei nume în primele două luni de când l-am făcut, mi-am dat seama că Nasu-n carte este modul cel mai bun de a-l numi, pentru că mă descrie pe mine, dar și pe iubitorii de lectură, în general. Că doar noi, cei ce citim, stăm cu nasu-n carte, nu?

Prin vară, Anastasia de pe blogul Lumea văzută cu sufletul m-a provocat să vă spun de ce sunt aici. Nu am găsit un moment oportun, în afară de acesta. Am vrut să îmi creez un mediu prin care să pot împărtăși părerile mele despre ceea ce citesc și, mai nou, despre ceea ce vizionez. Un canal de booktube nu mi-aș fi făcut și nici nu voi face, pentru că nu vreau să mă expun atât pe internet. Deși este mai greu să scrii pe un blog decât să te filmezi, îmi place mult mai mult. Pe parcursul anului, mi-am îmbunătățit destul de mult modul de a scrie, de a gândi și chiar de a vedea lucrurile. Înainte de Nasu-n carte eram copilăros și citeam pentru mine. Acum pot spune că m-am maturizat și citesc tot pentru mine, dar, într-un fel și pentru voi; de asta public recenziile.

24e3a3e4-523a-4c31-99dd-1cb3f5aaab4eAlt lucru de care sunt mândru este că am obținut și colaborări cu diverse edituri și site-uri ce promovează cititul. Mulțumesc editurilor Corint, Nemira, Epica și site-ului Diverta! Este un sentiment de nedescris când niște oameni îți spun că îți apreciază munca depusă în pasiunea ta și că te vor ajuta cu plăcere pentru a continua mai ușor.

Ca o paranteză, nu am vrut niciodată să copiez articole, idei, poate doar să mă inspir sau să împrumut. La fel, dacă am supărat vreodată pe cineva, îmi cer scuze. Vreau să fiu prietenos, așa că oricând, puteți să îmi lăsați un comentariu sau un mesaj pe Instagram și vorbim. 🙂

Tot ce vreau să vă mai zic este că vă mulțumesc enorm și vouă pentru susținere. Ca să vă „răsplătesc”, va urma un concurs pe Instagram, cu ocazia unui an de când am contul acesta. Mulțumesc încă o dată și sper să ne vedem și de acum încolo aici în număr cât mai mare. Bye!

~ANDREI~

2 gânduri despre „De ce blog? | Un an de blogging

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s