Nu mai am bani | Bookhaul decembrie – iulie

Bună, bună! Sper să nu mă lungesc azi foarte mult (deși știu că nu am cum). Vă voi prezenta cele patruzeci și două cărți pe care le-am acumulat în mai mult de jumătate de an. Țin să menționez acum că nu le-am pus într-o ordine anume, căci nu mai știu exact când le-am luat pe unele.

elválasztó4

Copy of Facebook Cover – Untitled Design.png

Mi-am cumpărat toată trilogia în engleză de pe elefant.ro, fiind la reducere. Am citit-o pe toată acum mai bine de un an și mi-a plăcut la nebunie. Abia aștept să se publice și al patrulea volum, căci mor de nerăbdare să îl lecturez.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (1).png

În același colet am inclus și „Fulgi de iubire”. Am citit aceste trei povestiri în decembrie, în perioada Crăciunului. Recenzia o găsiți aici.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (2).png

Ultima carte din comandă este aceasta, una care nu a fost cum mă așteptam, asta nu într-un mod plăcut. Tot pe la finalul anului trecut a fost citită. Nu o recomand deloc, căci este un mod neobișnuit de a relata o poveste de Crăciun, mai ales că nu este pentru copiii mici.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (3).png

Mulțumesc mult, Raul că mi-ai trimis romanul acesta de Secret Santa! Nu l-am citit încă, însă sper că o voi face curând, pentru că pare foarte interesantă.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (4).png

Cu altă carte pe care am primit-o de Secret Santa de la un coleg am făcut un schimb. Asta este cea pe care am luat-o eu, de la Ani (eu i-am dat „Eroul pierdut”). Nici pe ea nu am citit-o, dar nici nu cred că o voi face acum, din moment ce am înțeles că are limbajul un pic mai greu.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (5).png

O altă comandă plasată, de data asta pe cărturești.ro, conținea și titlul prezent, pe care am vrut de mult timp să îl cumpăr, dar nu l-am citit.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (6).png

O antologie pe care am achiziționat-o tot atunci este aceasta, a cărei premize mi-a plăcut. Am și citit-o și mi-a plăcut în mare parte. Recomand dacă vreți să aflați lucruri interesante despre mulți autori clasici cunoscuți.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (7).png

Ultimul roman cumpărat în acel moment este acesta, de care nu m-am atins încă, deși vreau să o fac, din moment ce filmul este în pregătire.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (8).png

Din nou o comandă (de pe elefant.ro), pe care am plasat-o cu două scopuri: am vrut cărți scurte și de la editura Trei, căci era o promoție 3+1. Nu am citit încă acest roman, însă o să o fac când voi avea nevoie de ceva lejer.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (9).png

E imposibil să nu fi auzit de seria „Albă-ca-Zăpada”. Nu am citit încă primul volum, cel pe care îl și dețin, dar promite foarte multe, așa că sper să nu stea în biblioteca degeaba mult timp.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (10).png

Acest titlu este de fapt o nuvelă, pe care am și citit-o în ziua în care a ajuns la mine. Pot spune că de la primul paragraf până la ultimul am fost ținut în priză de o acțiune interesantă. Acum vreau să citesc și celelalte cărți ale autoarei.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (11).png

Ultima carte din comandă este aceasta, pe care am început-o mai demult, în pdf. Nu am citit-o în întregime până acum, dar sper să o fac, căci este ceva ușor.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (12).png

Și eu sunt o victimă a Danielei, căci am cumpărat romanul acesta datorită faptului că înnebunește pe toată lumea cu el. 🙂 Acum îl citesc și nu mă dă pe spate, dar poate că jumătatea a doua a lui este mai interesantă.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (13).png

Da, știu, Jenny Han, carte girly, dar de vara trecută, eu și Roxi vrem să citim măcar o carte pe an împreună, și cum filmul mai are un pic și apare, ne-am gândit că ar fi o idee bună. Doar că Roxi nu se grăbește să își cumpere cartea. -_-

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (14).png

Am primit frumusețea asta de la Ani, de ziua mea. Nu am vrut să o citesc în timpul școlii, ca să mă pot concentra mai bine, dar nici acum nu am făcut asta. Of.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (15).png

După ce am rămas plăcut surprins de „Un bărbat pe nume Ove”, mi-am spus că trebuie neapărat să mai lecturez ceva scris de acest autor. Nu am făcut asta încă, căci este un monstru de carte.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (16).png

Tot de ziua mea am primit „Olguța și un bunic de milioane”, de la fratele meu mai mic. Pare o lectură de o zi, pe care am să o „devorez” în perioada tezelor, când am programul mai încărcat.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (17).png

Celălalt titlu pe care mi l-a oferit este continuarea romanului „O buclă în timp”, pe care nu îl dețin. Prin urmare, nu am citit cartea, haha.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (18).png

„Jurnal de librar” este una dintre cărțile mele preferate citite anul acesta, ba chiar dintotdeauna, căci nu ai cum să nu râzi când o citești. Vreau să citesc și volumul de poezii pe care l-a semnat Anca Zaharia.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (19).png

Am citit cartea undeva pe la începutul anului și mi-a plăcut, deși recomand mai mult filmul. Dacă vreți să aflați mai multe, puteți citi recenzia aici.Copy of Facebook Cover – Untitled Design (20).png

Doamne, nu regret niciun pic că am cerut editurii romanul acesta. A fost genial, deși cam încet pe alocuri. Recomand tuturor! Recenzie scrisă aveți aici.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (21).png

Am citit și această cărticică, deși nu mi-a plăcut mai deloc. Nu vreau să repet iarăși ce am avut de spus despre ea, așa că puteți să citiți aici despre ea.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (22).png

Ani a citit cartea asta, căci pe mine primele 50 de pagini mă plictiseau enorm. Părerea ei o aflați aici, dacă nu ați făcut-o deja.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (23).png

Acum vor urma șase cărți de la editura Epica. Pe aceasta am citit-o, recenzat-o. Mi-a plăcut super mult și m-a făcut să vreau să mai citesc cărți de la autoare.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (24).png

Nu  am citit romanul acesta, dar îl văd tot mai apreciat pe Instagram, așa că trebuie să îi acord o șansă odată și odată.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (25).png

Din nou, o carte citită și recenzată. Dacă vreți ceva ușor de citit, v-o recomand cu drag. Mie mi-a luat cam mult să o termin, dar asta doar pentru că nu mă puneam serios să o finalizez.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (26).png

Am început romanul de față acum puțin timp. După ce termin „Prințul nemilos” îl voi finaliza și pe acesta.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (27).png

Doamne, cât de des văd „Citiți cartea asta cât mai repede, că e genială!” pe Instagram… Totuși, încă nu m-am apucat de ea. 😦

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (28).png

Spre ghinionul meu, am primit al treilea volum din serie, așa că nu îl voi putea citi decât după ce le cumpăr și citesc pe primele două. Așadar, mai mult ca sigur că va sta ceva timp în bibliotecă.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (29).png

Am primit de ziua mea acest roman de la o prietenă. Nu am citit-o nici pe ea, deși este foarte lăudată.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (30).png

Spoiler alert: următorul articol va fi recenzia cărții acesteia. Veți afla mai multe acolo.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (31).png

Trebuia să apară recenzie aici și pentru „Niveluri de viață”, dar am citit doar două povestiri din trei și m-au plictisit total, ele fiind filosofice. Poate că peste câțiva ani va apărea recenzie. 🙂

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (32)

Ultima carte pe care am primit-o de ziua mea este aceasta, care nu mă prea atrage. Dacă vouă v-a plăcut, anunțați-mă, că poate mă convingeți că merită.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (33).png

Am fost acum o lună în Iași, când m-am întâlnit cu Oana și am zis să îmi iau și o carte din Cărturești. Încă nu am ajuns la ea, dar pare interesantă.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (34).png

Mi-am cumpărat cartea asta din librărie, după ce am rămas impresionat de primul volum al seriei. Partea proastă e că l-am citit în 2016 și nu mai țin minte mare lucru, astfel că îmi va fi greu cu continuarea sa.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (35).png

Am luat cărțulia asta din Cărturești, după ce am citit în librărie „Cititorul din peșteră”. Mai exact, era un fel de eveniment, în care citeai în librărie o carte pusă la dispoziție de librari (până în 200 de pagini), iar apoi te alegeai cu o carte gratuită, tot pusă de ei la dispoziție. Nu am citit încă acest titlu, deci nu am o părere despre el.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (36).png

După jumătate de an în care am tot amânat-o, am început-o acum puțin timp. Dar mă plictisește enorm de mult. Nu știu dacă o voi termina în viitorul apropiat.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (37).png

Daa, cartea care m-a făcut să iubesc cititul. Am citit-o acum mult timp, dar nu o aveam. Citisem exemplarul lui Ani, dar am făcut un schimb și am luat minunăția asta.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (38).png

Prima carte primită și recenzată de mine în anul 2018. Mi-au plăcut toate paginile sale, și cele ilustrate, dar și partea scrisă. O părere amplă aflai aici.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (39).png

ULTIMA carte (finally) de care vă zic acum este aceasta, cea mai nouă din perioada asta, pe care nu am citit-o. O am de la mama, mi-a luat-o din Canada.

elválasztó4

Atât a fost și pe astăzi. Sper că nu v-am plictisit pe parcurs. Măcar acum am terminat cel mai lung articol pe care l-am scris vreodată. Aproape 1450 de cuvinte. Wow… Lecturi faine să aveți!

Andrei

2 gânduri despre „Nu mai am bani | Bookhaul decembrie – iulie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s