Nu știu să profit de vacanță | Wrap up iulie

thumbnail.pngHello! De ce am pus titlul ăsta? Pentru că tot anul școlar am așteptat vacanța, căci am mai mult timp liber, în care pot citi. Dar eu nu am profitat până acum cum trebuie de el, așa că am citit doar patru cărți în iulie, dintre care una era începută din luna precedentă.

elválasztó4

Copy of Facebook Cover – Untitled Design.png

Primul roman nu a fost ceva care să mă uimească, pe cum mă așteptam. După ce „Anna în veșmânt de sânge” mi-a lăsat o impresie foarte bună despre autoare, „Trei coroane întunecate” m-a dezamăgit. De ce? Pentru că acțiunea putea să înceapă direct cu pagina 260. Aceste prime pagini nu au un impact mare asupra celorlalte, așa că m-au plictisit. Totuși, întregii cărți i-am dat trei stele pe Goodreads, pentru că sfărșitul a fost wow.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (1).png

Nu mă voi lungi aici, deoarece puteți citi recenzia dând un click aici. Dar vă pot spune că mi-a plăcut tot romanul, de la primul cuvânt până la ultimul. Au fost și pasaje ce nu erau chiar printre preferatele mele, din cauză că nu mă țineau în priză. Însă recomand cu căldură tuturor acest „ghid”. Patru stele de la mine.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (4).png

Din nou, am recenzat cartea aici, așa că nu vă voi da multe detalii în articolul acesta. I-am dat trei stele deoarece mă așteptam ca acel val de laude să aibă loc datorită acțiunii interesante, alerte sau lucruri de genul acesta. Într-adevăr, personajele au fost bine conturate, iar premiza întâmplărilor este originală. Dar execuția nu a fost o capodoperă, de lăudat.

Copy of Facebook Cover – Untitled Design (5).png

Ultimele personaje pe care le-am cunoscut în luna iulie fac parte din „Calul și băiatul”, al treilea volum al seriei „Narnia”. Nu mi-a plăcut la fel de mult ca primele două, dar intenționez să continui și cu celelalte, căci unii mi-au zis că și lor acest titlu le-a plăcut cel mai puțin, din toate cele șapte. Știu că sunt mai copilărești, dar chiar par interesante.

elválasztó4

Atât pe astăzi. Știu că e mai puțin, dar lunile ce urmează sper să fie mai productive. Până la următorul articol, lectură plăcută!

Andrei

10 gânduri despre „Nu știu să profit de vacanță | Wrap up iulie

  1. Am citit comentariile de aici și acum vin eu și vă spun că luna iulie chiar a fost o lună productivă pentru mine. Oricum, am citit mult mai mult decât în timpul școlii 😂 Lecturi plăcute în continuare!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s