10 lucruri pe care nu le știai despre filmul ”A Star Is Born”

thumbnail.png

Hello, hello, hello! Azi vin cu ceva mai interesant, un articol cu lucruri interesante pe care probabil nu le știați despre filmul cel mai recent în care joacă Lady Gaga. Voi încerca să găsesc niște curiozități cât mai interesante. Acestea fiind spuse, să trecem la treabă!

elválasztó4

Luni.png

Câinele lui Bradley Cooper a jucat chiar rolul animalului de companie al lui Jack, personajul său.

Luni (2).png

Actorii celor două drag queens de la începutul filmului sunt drag queens și în viața reală, participând și la cunoscuta emisiune americană ”RuPaul’s Drag Race” (la care mă uit și eu și vă recomand să faceți asta). Chiar Gaga a ales cine să aibă aceste două roluri.

Luni (3)

Bradley Cooper, asemeni personajului său, a avut probleme cu alcoolul și cu drogurile pe când avea vreo 20 de ani. Acum însă este liniștit și nu mai consumă niciuna dintre aceste substanțe.

Luni (4).png

Succesul soundtrack-ului a făcut-o pe actrița principală din film, Lady Gaga, să fie prima cântăreață cu 5 albume de locul întâi în Statele Unite ale Americii într-un singur deceniu.

Luni (5).png

Bradley Cooper a învățat în câteva luni cum să cânte la pian și la chitară pentru rolul său.

Luni (7).png

Majoritatea scenelor din club au fost improvizate, deoarece celor doi actori principali le-au plăcut talentul lui Willam și al lui Shangela (cele două drag queens) și au vrut să modifice puțin scenariul.

Luni (8).png

Scenele în care Bradley și Gaga cântau pe scenă au fost filmate chiar la unele festivaluri muzicale, însă nu s-au redat piesele pe scenă, astfel încât să nu se leak-uiască soundtrack-ul. De exemplu, unele scene au fost filmale la Coachella în 2017, când Lady Gaga avea concert. Cei din public puteau plăti câte 10 dolari ca să vadă procesul filmării, însă erau obligați să își închidă telefoanele.

Luni (9).png

În scena premiilor Grammy, Halsey a jucat rolul prezentatoarei, cea care înmâna premiile.

Luni (10).png

Rolul lui Gaga era aproape luat de Beyoncé. Însă când s-a întâlnit cu Bradley, Gaga a cântat ”La vie en rose” și l-a convins pe Bradley că ea merită rolul lui Ally.

Luni (11).png

(Spoiler alert aici!) Dacă vi s-a părut că scena finală este foarte relistică, ei bine, asta se datorează faptului că în ziua filmării, o prietenă apropiată a lui Lady Gaga a murit de cancer. În ziua respectivă, a ajuns în locul filmării direct de la spital și a cântat doar o singură dată melodia, Bradley spunând că a cântat piesa ”I’ll Never Love Again” mai frumos ca niciodată.

elválasztó4

Cam asta și pentru azi. Am încercat ceva diferit, care sper că v-a plăcut, căci mie mi s-a părut interesant să scriu asta. Dacă ați văzut filmul, v-a plăcut? Dacă nu, sper că v-am convins că merită să îl vizionați. Byeee!

Andrei

6 gânduri despre „10 lucruri pe care nu le știai despre filmul ”A Star Is Born”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s